Over ons

Hoi ik ben Xander de eigenaar van de kraamschat!  Een jong bedrijf gespecialiseerd in gepersonaliseerde kleding en andere gepersonaliseerde artikelen. Onze slogan is niet voor niks dekraamschat maakt het persoonlijk! Wij maken hoogst PERSOONLIJK de leukste en grappigste ontwerpen om jouw kleding PERSOONLIJK te maken.

Wat ons uniek maakt zijn onze vrijblijvende digitale ontwerpen die wij aan de hand van uw wensen maken. Probeer het ook want het ontwerp is gratis.Onze digitale ontwerp studio Pas na u goedkeuring drukken wij het af op het kledingstuk naar keuze. Wij bedrukken de kleding digitaal en in fullcolour. Super scherpe kwaliteit. Ook wel DTG printing genoemd. 

 

Betaal niet per regel bedrukken maar per kant!

Bij vele aanbieders kun je zelf je T-shirt ontwerpen en word je gelokt met goedkope tarieven, heel verleidelijk misschien maar het resultaat laat vaak te wensen over en de prijs is vaak maar voor 1 regel tekst. Maar aan 1 regel heb je zelden genoeg en een leuke afbeelding is ook leuk en wat blijkt dan betaal je opeens de hoofdprijs. En dan nog maar afwachten hoe de kwaliteit is.

Dat moet toch anders kunnen vonden wij het is dezelfde handeling of er nou 1 of 4 regels staan alleen misschien iets meer inkt kosten. Daarom betaal je bij ons per kant en ontwerpen we het ook nog voor u zodat u zich verzekert van een mooi eind product. T-shirt inclusief bedrukking kost maar €17,50. Wilt u ook de achterkant bedrukt hebben betaald u 6 euro extra.

https://www.werkkledingmetlogo.nl

Ook voor bedrijfstextiel bedrukt met logo zit u bij ons goed. En ook hier geld dat wij van a tot z begeleiden om tot het mooiste resultaat te komen.

Voor meer info of een offerte mail naar: info@werkkledingmetlogo.nl