• Ontwerpservice
  • textielbedrukking
  • Kraamcadeaus
  • Bedrijfskleding en logobedrukking
  • Gepersonaliseerde items

Over ons

 We bestaan alweer meer dan twee jaar. In die tijd hebben we al heel wat mensen blij gemaakt met een echt persoonlijk gepersonaliseerd item. Ons doel is om voor een betaalbare prijs echt persoonlijke ontwerpen te maken die wij in overleg ontwerpen en dan bedrukken op kleding, tassen en petten.

Een naam op baby kleding is altijd leuk. Maar wij gaan graag een stapje verder. Voor wij bedrukken sturen wij altijd een aantal voorbeelden zodat je kan kiezen wat je het leukst vind. Bent u nog niet helemaal te vrede dan passen we het graag nog een keer aan.

Betaal niet per regel bedrukken maar per kant!

Bij vele aanbieders kun je zelf je T-shirt ontwerpen en word je gelokt met goedkope tarieven, heel verleidelijk misschien maar het resultaat laat vaak te wensen over en de prijs is vaak maar voor 1 regel tekst. Maar aan 1 regel heb je zelden genoeg en een leuke afbeelding is ook leuk en wat blijkt dan betaal je opeens de hoofdprijs. En dan nog maar afwachten hoe de kwaliteit is.

Dat moet toch anders kunnen vonden wij het is dezelfde handeling of er nou 1 of 4 regels staan alleen misschien iets meer inkt kosten. Daarom betaal je bij ons per kant en ontwerpen we het ook nog voor u zodat u zich verzekert van een mooi eind product. T-shirt inclusief bedrukking kost maar €18,50. Wilt u ook de achterkant bedrukt hebben betaald u 6 euro extra.

Van uw idee naar een digitaal ontwerp.

Ontwerpen op verzoek wij doen het gratis en vrijblijvend. Geef gewoon uw wensen door via WhatsApp of E-mail

Een voorbeeld van een ontwerp is een verzoek voor een baby longsleeve voor ouders die lord of the ring fan zijn is dit digitale ontwerp.

Na goedkeuring zetten wij het ontwerp online en zenden wij een bestellink. Via de bestellink kunt u de order plaatsen, uw gegevens invullen en veilig betalen via iDEAL. Na de bestelling bedrukken en verzenden wij binnen een week. 

Wij bedrukken het babyshirt DTG met dit als eindresultaat.


Bedrijfskleding bedrukt met logo.

Wij maken ook graag uw bedrijfskleding persoonlijk. Met DTG/transfer logobedrukking. Wij willen dit graag voor iedereen bereikbaar maken. Daarom hebben wij geen minimale afname. U kunt dus al vanaf 1 item bestellen. Ook hebben wij geen opmaak kosten en maken we gratis digitale ontwerpen hoe wij het kunnen maken. Kijk voor ons aanbod en prijzen op Bedrijfskleding bedrukt met logo