• Ontwerpservice
  • textielbedrukking
  • Kraamcadeaus
  • Bedrijfskleding en logobedrukking
  • Gepersonaliseerde items

Petten/mutsen/ hoedjes bedrukt met logo, tekst of ontwerp

Dekraamschat maakt het graag persoonlijk! Dus ook uw hoofddeksel. Op deze pagina vind u assortiment petten, mutsen en hoedjes, die wij graag voor u personaliseren. Dit kan met uw logo, tekst of naam. Heeft u specifieke wensen kunt u altijd mailen of berichten op WhatsApp dan kijken wij graag of wij u verder kunnen helpen.

 

 

Lekkere warme mutsen bedrukt met tekst of logo

Deze leuke en lekkere warme beanies zijn er in veel verschillende kleuren. Wij bedrukken ze met uw logo of met tekst. 

€12,50 p.s

Wilt je er 3 of meer kosten de beanie mutsen €10 p.s! Kies dan welke beanies jij wilt en in welke kleur geef dit door via de WhatsApp of E-mail link en wij sturen je een bestellink!

 

Productinformatie Beechfield Original Patch Beanie
PDF – 1,4 MB 101 downloads
Productinformatie Beechfield Patch Beanie Pompon
PDF – 1,5 MB 77 downloads

Deze leuke beanie pompon heeft zoals de naam al doet vermoeden een leuke pluizige bal boven op. Hij is lekker warm en verkrijgbaar in meerdere kleuren. En dan bedrukken wij hem ook nog is met een leuke tekst, naam of logo.

 

 

Beechfield petten bedrukt naar wens

Wij bedrukken petten met wat u maar wilt! Hieronder kunt u onze petten bestellen met tekst of logo. Naast deze mogelijkheden ontwerpen wij ook in overleg bijvoorbeeld met een afbeelding e.d. In overleg maken wij gratis vrijblijvende ontwerpen. Kies uit één van onze modelen hieronder, kies een kleur en Geef uw wensen voor door via WhatsApp 

Beechfield 5 panel pet

Onze standaard pet, verkrijgbaar in veel kleuren voor zowel kinderen als volwassenen deze petten zijn verstelbaar met een klittenband sluiting.

Prijs inclusief het ontwerp en bedrukking

€12,50

Productinformatie Beechfield Kinderpet
PDF – 1,5 MB 53 downloads
Productinformatie Beechfield 5 Panel Baseballpet
PDF – 1,5 MB 92 downloads