Retourneren

U kunt binnen 14 dagen retourneren. Mits het product nog in nieuwstaat verkeert en de kleding niet gedragen en/of gewassen is. Stuur het product terug in de originele verpakking. 

Verzendkosten voor retour zijn voor rekening van de klant en mag geschieden met de vervoerder van de klant zijn keuze. Wij raden wel aan dit met track-and-trace te doen. Dit om problemen met eventuele vermissing te voorkomen. Kunt u bij vermissing niet aantonen dat u het product heeft opgestuurd met track-and-trace naar het juiste retouradres heeft u geen recht op terugbetaling. 

U dient het product deugdelijk te verpakken voor verzending . Indien het product niet deugdelijk is verpakt en beschadigd raakt tijdens verzending heeft u geen recht op terugbetaling. 

Artikelen die speciaal voor u gepersonaliseerd zijn         ( naam en/geboortedatum e.d) kunnen niet geretourneerd worden of er moet sprake zijn van drukfouten die ontstaan zijn buiten uw schuld. Dit zult u wel moeten kunnen aantonen.

Terugbetaling geschiedt binnen 14 dagen na ontvangst van het product. U ontvangt een bevestiging wanneer het product bij ons binnen is. 

Het retouradres van de kraamschat is:

De kraamschat

Robert Stolzhof 128

1628XA Hoorn