Wij maken uw bedrijfskleding persoonlijk met DTG/transfer logobedrukking. Keuze uit heel veel verschillende soorten en kleuren kleding. 

Hoge kwaliteits bedrukking voor iedereen bereikbaar!

  • Gratis hulp met de opmaak.

  • Geen minimale afname.

  • Online bestellen en toch persoonlijke service.

  • Gratis digitale voorbeelden ter goedkeuring voordat wij uw kleding bedrukken.

  • Kom altijd makkelijk in contact via onze WhatsApp of e-mail buttons

Tijdelijk voor maar €10

Muts met logo

€ 10,00
Tijdelijk voor maar €10
Tijdelijk voor maar €10

Muts met logo

€ 10,00

Lekkere warme muts bedrukt met logo!

Kies uit 4 kleuren

Upload uw logo

Geen minimale afname en geen opstart kosten! Superscherpe DTG bedrukking. Daarnaast denken wij graag met u mee voor het beste resultaat. Laat ook extra bedrijfsinformatie zonder meerprijs bedrukken. Daarom zijn wij de partner voor ZZP en MKB. 

Voor meer informatie of een offerte mail naar info@dekraamschat.nl

Wilt u snel contact gebruik WhatsApp!

Prijslijst 2022/2023

Prijzen inclusief btw

Veiligheids hesjes

Besteld u meer dan 5 items krijgt u kwantum korting voor het laten maken van een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar: info@dekraamschat.nl

Onze prijslijst is beknopt staat wat u wilt laten bedrukken er niet bij vertel het ons. Wij kunnen het vaak gewoon leveren.

Wilt u uw logo laten bedrukken op bedrijfskleding? Stuur uw logo dan naar info@dekraamschat.nl en geef uw wensen door zoals het soort kleding dat u bedrukt wilt hebben en de kleur. Wij controleren of uw logo geschikt is voor bedrukking en maken digitale voorbeelden hoe wij het kunnen maken. Gaat u akkoord met het ontwerp zetten wij uw ontwerp online en zenden wij uw een bestellink. Via de link kunt u uw bestelling plaatsen uw gegevens invullen en veilig betalen via iDEAL.

 

2x mini shirtjes bedrukt met logo.

Shirtjes verkrijgbaar in 5 kleuren, wit, zwart, oranje, blauw en roze

Shirtjes worden geleverd met zwarte hangertjes en zuignapjes.

Upload  uw logo. Bij voorkeur met hoge resolutie en transparant.

 

--BELANGRIJK--

Bedrukken van kleding met logo valt en staat bij de kwaliteit van het logo. Zorg dat u logo een hoge resolutie heeft en dat het transparant is (Dus geen witte of gekleurde achtergrond heeft). Een vectorbestand is het beste. Weet u niet of uw logo geschikt is mail hem dan naar info@dekraamschat.nl . Wij zullen hem dan controleren.

 

Is u logo nog niet geschikt wij kunnen uw logo als vectorbestand namaken. Dit kost €48,50 inclusief btw. U krijgt uw logo dan als vectorbestand in uw mailbox. Voordeel van een vectorbestand is dat het onbeperkt uitvergroot kan worden. No cure no pay mocht het onverhoopt niet lukken om uw logo na te maken betaald u uiteraard niks.