Sale!

Hoodie bedrukt met logo

€ 28,50 € 24,50
Sale!
Sale!

Hoodie bedrukt met logo

€ 28,50 € 24,50

Uw logo groot bedrukt op de voorkant of rug

Nu tijdelijk €24,50

  • Upload logo
  • Kies kleur hoodie
  • Kies maat
  • Kies voor groot logo voor of achterkant.

Let op dit kan alleen met een transparant logo met hoge resolutie. Weet u niet of u logo geschikt is stuur het eerst naar info@dekraamschat.nl

Wij bedrukken op B&C hoodies. Degelijk en comfortabel. Verkrijgbaar in 10 kleuren en t/m XXL verkrijgbaar voor deze prijs. Voor grotere maten zijn minder kleuren verkrijgbaar en is de prijs hoger voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen.

Wij maken uw bedrijfskleding persoonlijk met DTG/transfer logobedrukking. Keuze uit heel veel verschillende soorten en kleuren kleding. 

Geen minimale afname en geen opstart kosten! Superscherpe DTG bedrukking. Daarnaast denken wij graag met u mee voor het beste resultaat. Laat ook extra bedrijfsinformatie zonder meerprijs bedrukken. Daarom zijn wij de partner voor ZZP en MKB. 

Voor meer informatie of een offerte mail naar info@werkkledingmetlogo.nl

 

Wilt u snel contact gebruik WhatsApp!

Prijslijst 2022/2023

Prijzen inclusief btw

Onze prijslijst is beknopt staat wat u wilt laten bedrukken er niet bij vertel het ons. Wij kunnen het vaak gewoon leveren.

Wilt u uw logo laten bedrukken op bedrijfskleding? Stuur uw logo dan naar info@dekraamschat.nl en geef uw wensen door zoals het soort kleding dat u bedrukt wilt hebben en de kleur. Wij controleren of uw logo geschikt is voor bedrukking en maken digitale voorbeelden hoe wij het kunnen maken. Gaat u akkoord met het ontwerp zetten wij uw ontwerp online en zenden wij uw een bestellink. Via de link kunt u uw bestelling plaatsen uw gegevens invullen en veilig betalen via iDEAL.

 

--BELANGRIJK--

Bedrukken van kleding met logo valt en staat bij de kwaliteit van het logo. Zorg dat u logo een hoge resolutie heeft en dat het transparant is (Dus geen witte of gekleurde achtergrond heeft). Een vectorbestand is het best. Weet u niet of uw logo geschikt is mail hem dan naar info@dekraamschat.nl . Wij zullen hem dan controleren.

 

Is u logo nog niet geschikt wij kunnen uw logo als vectorbestand namaken. Dit kost €48,50 inclusief btw. U krijgt uw logo dan als vectorbestand in uw mailbox. Voordeel van een vectorbestand is dat het onbeperkt uitvergroot kan worden. No cure no pay mocht het onverhoopt niet lukken om uw logo na te maken betaald u uiteraard niks.