Onze gratis ontwerp studio

Uniek en alleen bij de kraamschat onze gratis en vrijblijvende digitale ontwerp service. Hoe het werkt? Simpel geef door wat jouw wensen zijn. Stuur ons bijvoorbeeld een afbeelding en/ of tekst die je graag afgedrukt wilt hebben op kleding, tas, muts, schort of pet. Geef aan wat voor lettertype en de kleur van de letters. Geef aan op wat voor item en welke kleur je het bedrukt wilt hebben. Wij maken dan gratis digitale voorbeelden die desgewenst nog aangepast kunnen worden naar wens. Ontwerpen zijn vrijblijvend. Door ons te laten ontwerpen verzekert u zichzelf van een mooi eindresultaat. 

Een voorbeeld van een digitaal ontwerp. Iemand stuurde ons een voorbeeld wat ze achter op een zwarte polo afgedrukt wilde hebben.

De klant wou het ongeveer zo maar dan met een badeend boven en de tekst beneden. Het lettertype mag anders als het maar duidelijk is.

Wij hebben een aantal voorbeelden gemaakt en na nog een aanpassing is het bovenstaande plaatje het definitieve ontwerp geworden wat door de klant is goedgekeurd. Na goedkeuring plaatsen wij het ontwerp op de pagina Plaats hier uw bestelling en reken af hier kunt u uw op maat gemaakte order bestellen en veilig afrekenen met iDEAL  

 

Het uiteindelijke resultaat. Wij bedrukken en verzenden binnen een week. Heeft u spoed geef het door dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen.

Gratis digitale ontwerp service

Gratis digitaal ontwerp op kledingstuk naar keuze.

€ 0,00
Gratis digitale ontwerp service
Gratis digitale ontwerp service

Gratis digitaal ontwerp op kledingstuk naar keuze.

€ 0,00

Laat hier een gratis en vrijblijvend digtaal ontwerp maken op een kledingstuk naar keuze. Wij maken de leukste ontwerpen voor elke gelegenheid en doel. Bijvoorbeeld geboorte, verjaardag, vriendengroepen, festivals, feestdagen en ga zo maar door.

Geef aan op welk kledingstuk u een ontwerp wilt.

Wij bedrukken de volgende kledingstukken:

 • T-shirt (vanaf maat 56 t/m 5xL)
 • Hoodie (vanaf 6 maanden t/m 3xL)
 • Longsleeve (vanaf 3 maanden t/m 3xL)
 • Romper (maat 56 t/m maat 92)
 • Slabbetjes
 • Petten (baby/kinder/volwassen)
 • Baby mutsjes (alleen met naam)
 • Minishirtjes met hangertje en zuignapje voor in de auto
 • Sport shirt ( volwassen en kindermaten)
 • Sport broek (volwassen of voor kinderen)
 • Keukenschort (volwassen of voor kinderen)
 • Poloshirts (volwassen dames of heren model of kinder maten)
 • Softshell jassen (dames en heren model maat S t/m 2xL)

Nog niet helemaal tevreden met een ontwerp geef het aan wij passen het graag nog voor u aan.

Heeft u zelf een mooi ontwerp gemaakt dat u wilt laten afdrukken op kleding of wilt u een foto laten afdrukken hier kunt u een vrijblijvend digtaal voorbeeld aanvragen hoe wij het kunnen maken.

De kwaliteit van de afdruk op kleding valt en staat bij de kwaliteit van de afbeelding. Gebruik altijd een zo hoog mogelijke resolutie.

Kies kledingstuk.

Niet alle kledingstukken lenen zich evengoed voor bedrukking met afbeelding daarom is de keuze beperkt.

Upload uw foto of afbeelding.

Wilt u bij uw afbeelding of foto ook tekst vul dit dan in tijdens het bestellen wilt u geen tekst toevoegen vul hier dan nvt in. 

Niet alle afbeeldingen zijn geschikt mocht uw afbeelding niet geschikt zijn zullen wij dit aangeven en eventueel een oplossing zoeken.

 

 

Hieronder digitale voorbeelden en het uiteindelijke resultaat. De digitale voorbeelden zijn door ons gemaakt aan de hand van de wensen en voorbeelden van de klant.