Onze digitale ontwerp studio

Uniek en alleen bij de kraamschat onze gratis en vrijblijvende digitale ontwerp service. Hoe het werkt? Simpel geef door wat jouw wensen zijn. Stuur ons bijvoorbeeld een afbeelding en/ of tekst die je graag afgedrukt wilt hebben op kleding geef aan wat voor lettertype en de kleur van de letters. Geef aan op wat voor kledingstuk en welke kleur. Wij maken dan digitale voorbeelden die desgewenst nog aangepast kunnen worden naar wens. Ontwerpen is gratis en vrijblijvend. Door ons te laten ontwerpen verzekert u zichzelf dat de af te drukken afbeelding geschikt is om af te drukken. 

Een voorbeeld van een digitaal ontwerp. Iemand stuurde ons een voorbeeld wat ze achter op een zwarte polo afgedrukt wilde hebben.

De klant wou het ongeveer zo maar dan met een badeend boven en de tekst beneden. Het lettertype mag anders als het maar duidelijk is.

Wij hebben een aantal voorbeelden gemaakt en na nog een aanpassing is het bovenstaande plaatje het definitieve ontwerp geworden wat door de klant is goedgekeurd. Na goedkeuring plaatsen wij het ontwerp op de pagina Plaats hier uw bestelling en reken af hier kunt u uw op maat gemaakte order bestellen en veilig afrekenen met iDEAL  

 

Het uiteindelijke resultaat. Wij bedrukken en verzenden binnen een week. Heeft u spoed geef het door dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen.

Gratis digitale ontwerp service

Gratis ontwerp service met afbeelding en eventueel tekst

€ 0,00
Gratis digitale ontwerp service
Gratis digitale ontwerp service

Gratis ontwerp service met afbeelding en eventueel tekst

€ 0,00

Geef hier uw wensen door voor een gratis vrijblijvend ontwerp met afbeeldingen en eventueel tekst.

Kies item dat u bedrukt wilt hebben.

Upload afbeelding/foto 

Vul in welke kleur het item moet hebben

Vul eventueel de tekst in die u bedrukt wilt hebben.

Omschrijf hoe u het bedrukt wilt hebben

Let op u moet alle vakken invullen wilt u alleen een afbeelding vul dan nvt in bij tekst.

Geef hier uw wensen door voor een gratis vrijblijvend ontwerp met alleen tekst.

Kies item dat u bedrukt wilt hebben.

Vul de tekst in die u bedrukt wilt hebben

Vul in welke kleur het item moet hebben dat u bedrukt wilt hebben.

Omschrijf hoe u het bedrukt wilt hebben.

 

Hieronder digitale voorbeelden en het uiteindelijke resultaat. De digitale voorbeelden zijn door ons gemaakt aan de hand van de wensen en voorbeelden van de klant.